torsdag 4 december 2008

I was never given those words

"Trying to gain a little for perspective but i seem to be losing it"

Idag har mest varit en seg dag. Fick nytt pencillin. En högre dos denna gången. Tydligen låg infektionen fortfarande kvar i mitt system så denna dos skulle rensa bort allt. Satt i en timme och väntade på att jag skulle få träffa läkaren. Kom på att det är två veckor kvar tills det är lov. Det är i stort behov just nu. Denna veckan har varit så svårt att kämpa sig till skolan. När larmet ringer är det som en ångestsignal. Själva vaknandet är nog det värsta.

Fast det som lättar upp stämningen när man ska till skolan är att lamporna sitter äntligen i träden igen. Jag har längtat hela året efter de upplysta träden! Jag får så svårt att sitta still när jag ser dem. Någon slags magi som gör att jag blir så glad av att se dem. Det kanske är meningen dock? Jag bryr mig iallafall inte. Bara så länge jag får glädjas av det.
Och snart är det jul. Åh, ge mig jul. Det längtar jag efter. Själv känslan. Åh, åh, åh är det enda jag har att säga.

Förresten - idag mår jag lite bättre än igår. Peace out.

1 kommentar:

Oliver Sneath sa...

Damn killer bild, verkligen. va skönt att det ska ut ur systemet nu då =) längtar till julen något så otroligt, särskillt eftersom jag får spendera mycket av juletiderna med dig <3